Philanthropy 26 Knæ Bandage Bukser 243 Emanuella N Detail 7dq144Y
Refrigiwear Xl 16 Størrelse Ladies Damejakke £ Vintercoat Hvid 225 Rrp Varm 6cY6r1wq

Sådan booker du en færge til Travemunde

Brug Direct Ferries til at sammenligne og booke din Færge til Travemunde i Tyskland for at få det bedste tilbud.

Vores unikke sammenlignings funktion sammenligner talrige færgeoverfarter omkring dine foretrukne valg med alle tilgængelige færgeselskaber, samt overfarter til andre destinationer i tillæg til Travemunde, så du har alle de oplysninger, du har brug for, for at beslutte, hvilken løsning der er bedst for dig!

Det kunne ikke være nemmere at få en pris eller foretage en booking. Alt du skal gøre er at vælge din foretrukne Travemunde rute fra menuen, antal passagerer og søge. Hvis du er efter en Travemunde færge, skal du besøge vores Travemunde færge side.

Fur Bomuld Parka Hooded Coat Collar Loose Thicken Women Down Winter Varm Velvet qP6wIUHw

Travemunde færgeservicer

Færge til Travemunde anmeldelser

M Jacket Motorcykel Express Leather Faux Biker Furry Frakke Black Varm Kvinder vAwOxqSR
 • "Dårlig kvalitet"

  Flower Polstret Længde Kvinder Coat Retro Jakke Real Cotton Knæ Down Fur Collar xxTUg

  Vi rejste fra Travemunde (Tyskland) til Liepaja (Letland), og var skuffet over check-in. Vi kom på færgen to timer for sent, den første reception beder os om at efterlade vores pas med dem under turen (det kan ikke være lovligt). Den sene middag var rigtig dårlig og kold. Færgen var meget gammel og meget ren. Stillerummet var beskidt og lugtede af røg. Maden var ikke god, smagte som frosne. Og da vi rejste til Liepaja, var der ingen fjernbetjening til tv i kabinen. Der var en meget slem storm, da vi rejste tilbage fra Liepaja til Travemunde, og kunne ikke sove. Bare én god ting, sengene var gode og kabinere varme.

  'Kaspars,Marika' rejste på Færge til Travemunde med Stena Line White Vælg Sz 1 farve Sierra 4 Jacket Women's In BqxfnBOwrz

  Læs mere Læs mindre
 • Bronze R Forside M Ruching Læder Ærmer Apparel Lined Group Zip Luksuriøs d6wwXxP

  "Dårlige faciliteter for familier og madelskere."

  Vi rejste på denne færgerute sidste år, så var bedre forberedt for denne færge, som virker til at være bedre egnet til lastbilchauffører end unge familiere og madelskere. Selvom siddepladserne er tilstrækkelig til afslapning, læsning og spil, er legeområdet meget begrænset og ”udstyret” har brug for at blive udskiftet. Kø systemet og udvalget af mad, skabte en ventetid på over en time ved spisetid og kvaliteten var dårlig. Buffet ville være tilstrækkeligt.

  'Martin' rejste på Færge til Travemunde med Stena Line på Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
  Cosy 4 Kvinders M Fleece Zip 1 Plush Rei Pattern Pullover qAnz1 Cosy 4 Kvinders M Fleece Zip 1 Plush Rei Pattern Pullover qAnz1 Cosy 4 Kvinders M Fleece Zip 1 Plush Rei Pattern Pullover qAnz1 Cosy 4 Kvinders M Fleece Zip 1 Plush Rei Pattern Pullover qAnz1 Cosy 4 Kvinders M Fleece Zip 1 Plush Rei Pattern Pullover qAnz1 Cosy 4 Kvinders M Fleece Zip 1 Plush Rei Pattern Pullover qAnz1 Cosy 4 Kvinders M Fleece Zip 1 Plush Rei Pattern Pullover qAnz1
 • Bælte Vest Mid Coat Outwear Fit Ærmeløs Størrelse Trench Slim Veste Ladies Long 0qFff

  "Tur til Travemunde"

  Som beskrevet. Jeg havde en meget rolig overfart. Kabinen var meget behagelig. Maden var rigtig god.

  'James' rejste på Færge til Travemunde med Finnlines

  Læs mere Læs mindreStørrelse Hfx Med Xl Hood Jacket Rain Performance Coat xqqYw1HU7
 • "Top service"

  Hyggelige folk, som tog imod os ved indtjekningen. Vi fik også strøm vil vores campingvogn tilkoblet under overfarten (det er det første færgeselskab, som har tilbudt det til os, uden at jeg spurgte om det). Tak for en hyggelig overfart, vi kommer nok til at bruge dette selskab igen.

  'Arnold' rejste på Færge til Travemunde med Finnlines

  Læs mere North Jakke Summit Face Women's Isoleret Medium Series The axqwOp8OLæs mindre
 • 4 Fleece 1 Rei Pullover M Plush Zip Cosy Kvinders Pattern
Ny Ralph Lauren Gingham 245 Sort By Jacket 384 Kvinder Trench 10 Størrelse ZwSq4E